середу, 24 серпня 2016 р.

Готуємось до нового навчального року

Шановні колеги! Знаково, що перша публікація на блозі підтримки навчання інформатики у 8 класі розпочинається у День незалежності України! Вітаємо усіх наших читачів із величним святом нашої держави, із Великоднем для кожного українця! Щастя і благополуччя усім та кожному під мирним небом, у доброму здоров'ї, чистих помислах та ясних мріях!
Віримо, що у нас попереду ще не одне святкування, не одні перемоги та здобутки! Знаємо, що для цього потрібні роботящі руки, мудрі голови, щирі серця, вільні душі та світлі помисли. Маємо надію, що разом із вами на освітянській ниві ми зможемо посіяти зерна добра і мудрості, патріотизму та самовідданості, сили та наполегливості у душах та умах молодого покоління!
Саме із такими думками ми готували разом із українським освітянським видавничим центром "Оріон" навчально-методичний комплект для навчання інформатики у 8 класі.
До комплекту входить:

  • підручник, демонстраційна версія якого розміщена на сайті видавництва: підручник;
  • зошит для практичних робіт та проектної діяльності
  • зошит для перевірки предметних компетентностей
  • файли-заготовки
  • електронна онлайнова складова 
  • методична підтримка діяльності вчителя
Посилання на матеріали будуть розміщуватись на сторінках блогу та на сайті видавництва.
Успішної підготовки до нового навчального року!

3 коментарі:

Вадим сказав...

Доброго Дня! Дуже дякую за інформацію! Є запитання, коли з'являться файли-заготовки?

Ольга Барна сказав...

Доброго дня! файли-заготовки до першого розділу будуть на вихідні

Unknown сказав...

Доброго дня! Велике прохання від мене і моїх колег: не могли б Ви заздалегідь викласти матеріали щодо вивчення середовища програмування? (PyCharm чи Lazarus? Одночасно обидва? Звідки радите завантажувати? Які рекомендації для учнів по встановленню на домашніх комп'ютерах?) Дуже хотілося б за канікули вирішити для себе ці питання.
Щиро дякуємо!